Njega lica

TRETMANI LICA

Njega lica kosmeaKompletan tretman lica započinje uklanjanjem šminke, dezinfekcijom i tonifikacijom kože. Učini se peeling lica, omekša se koža uporabom vapozona te se pristupi mehaničkom čišćenju lica. Uporabom visoke frekvencije koža se dodatno dezinficira i poboljšava se njena epitelizacija. Nakon mehaničkog čišćenja lica umasira se koncentrat ili serum prilagođen tipu kože te se nanosi hranjiva maska koja stoji na licu 20 min. Dodatna masaža lica, vrata i dekoltea, te korekcija obrva i depilacija lica omogućit će Vam da potpuno osvježite svoj izgled. Na samom kraju tretmana nanose se kreme za lice, vrat, dekolte i područje oko očiju.

Trajanje: 60 minuta

Klasično čišćenje lica sastoji se od uklanjanje šminke, dezinfekcije i tonifikacije kože te peelinga lica. Uporabom vapozona koža dodatno omekša i pripremi se za mehaničko čišćenje lica. Nakon toga Vaše lice tretiramo visokom frekvencijom, te nanosimo masku i dnevnu kremu

Trajanje: 60 minuta

TRETMAN AHA KISELINAMA

Preporuča se kao tretman kod masne i problematične kože, kože sa aknama, ožiljcima i pigmentacijskim mrljama, nakon liječenja akni, kod proširenih pora, strija (u početnoj fazi), starije naborane kože i bora nastalih atrofijom kože.

Višestruko i blagotvorno djelovanje:

  • pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme (površinskog sloja kože)
  • stimuliraju obnavljanje i regeneraciju kože
  • dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost
  • uklanjaju sitne, površinske bore i smanjuju duboke
  • izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni
  • čiste i smanjuju proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala