Njega nogu

Noge i stopala su najoperećeniji dijelovi našega tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih dijelova tijela jer je podvrgnuta brojnim vanjskim utjecajima kao što su odjeća, obuća itd.

 

Njega nogu Kosmea

  • Kompletna njega stopala koju pružamo u našem salonu, učiniti će vaš korak lakšim i stopalo ljepšim.
  • Pedikurom se uređuje koža stopala i uljepšava se izgled noktiju.
  • Tretman započinje kupkom stopala čime se koža omekšava i priprema za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože i rezanje noktiju.
  • Slijedi hidratacija i masaža stopala te uređivanje noktiju, naravno prema željama stranke.

Kompletna njega stopala koju pružamo u našem salonu, učiniti će vaš korak lakšim i stopalo ljepšim. Pedikurom se uređuje koža stopala i uljepšava se izgled noktiju. Tretman započinje kupkom stopala čime se koža omekšava i priprema za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože i rezanje noktiju. Slijedi hidratacija i masaža stopala te uređivanje noktiju, naravno prema željama stranke.

Medicinska pedikura obuhvaća odsranjivanje rožnatih naslaga na koži stopala, tretman natiska tj. kurjih očiju, rješavanje problema uraslih noktiju, pavilno rezanje noktiju i obradu kože oko nokta. Ovisno o težini slučaja tretman traje od 45 do 60 minuta, a potrebno ga je provoditi jedanput mjesečno. Medicinsku pedikuru obavlja stručna i školovana osoba.